maanantai 2. helmikuuta 2015

Sukkia ja lapasia

Kiitos kaikille tsemppauksesta, pitää yrittää pitää mieli iloisena, kaikesta huolimatta, ja mennä vaan päivä kerrallaan.

Viime viikolla soittelin lisä leikkaus tuloksia muttei ollut vieläkään tulleet patologilta.. käskettiin soittaa uudelleen tällä viikolla, tiistaina tai keskiviikkona, toivotaan sitten jo tietoa, loppuviikolla kun on jo se hoitajan tapaaminenkin..

Joulukuun huonojen uutisten jälkeen valmistui sukkia useampi pari, oli pakko olla kokoajan jotakin tekemistä ettei miettinyt asioita liikaa. Tämän postauksen työt valmistuivat 22.12 - 16.1. välillä.

Isännän nuori setä täytti 50-v ja hälle sopi neuloa pitkävartiset saapas-sukat.
Isännän ehdotuksen mukaisesti sukissa piti olla raitoja sikin sokin eikä värienkään saa täsmätä, joten molemmat sukat ovat erilaiset ja värikkäät  :)
Lankana 7-veljestä koko n 46-47


Isännälle valmistui sitten ohuemmasta langasta muutamat, kokoa 42, siniset ja

vihreät. Sukkalankojen nimet ei nyt muistissa, mutta ohutta lankaa puikoilla 2,5 mm.


Kahdet tuplalapaset valmistuivat myös, lankoina pienemmissä päällä Nalle ja sisälapanen ohutta reumalankaa, isommissa päällä ja sisällä sama lanka 7-veljestä.

Ja setänsä sukkiin ihastuneina halusi isäntä vielä itselleenkin sekavaraitaiset sukat, mutta lyhyemmällä varrella ja siinähän ne valmistui, samalla vauhdilla, mitään ajattelematta ;)
Lankoina näissäkin 7-veljestä, koko 42.


----
 No niin, onpa huono tuuri.., just tuli lääkäriltä soitto, että tulokset on nyt tulleet... ei sitten riittänyt se lisäleikkaus vaan on mentävä  taas..
voi hyvänen aika, just ku on viimein se arpi parantunut se revitään taas auki..