lauantai 9. helmikuuta 2013

Mörköhousut

Neuloin pienet villahousut Kupla-blogin Paulan Monsterihousut-ohjeella .

Näitä monsterihousujen ohjeita löytyy ainakin kaksi muutakin tuolta ravelryn puolelta, mutta tämä ohje on hyvä kun se on suomeksi - oikein hyvä ja tilava housumalli pikkulapsille!
                                                            
                                                                  Housut edestä

 
Tein nämä monsterit täysin ohjeen mukaan, 2-vuotiaan koolla ja samanvärisillä 7-veljestä langoillakin, niitä kun sattui kaapista vielä löytymäänkin.
 Hampaiden ja silmien jäljestäpäin silmukoiminen tuotti mulle ongelmia kun normaalisti teen kaikki kuviot neulomalla, mutta ei kai se monsterilla haittaa vaikkei silmät ihan samankokoiset olekkaan :)
 
Housujen takapuolessa on tämä mörkönaama.
 
 
 
Saa nähdä sitten suostuuko kummityttäremme tytär näitä käyttämään, toivotaan ettei kuitenkaan pelkää tämän näköistä housuhirviötä :)
 
------------------
 
15.2. on Sipin nimipäivä ja silloinhan on taas Arvontaa. Kaikki tähän mörköhousut-postaukseen kommentoineet osallistuvat, niin halutessaan, arvontaan.
 
-Muistakaa kirjoittaa kommenttiin nimi ja blogiosoitteenne, niin otan voittajaan sitten yhteyttä.
-Kaikki blogittomatkin voivat osallistua kirjoittamalla nimen tai nimimerkin kommenttiin..ja käykäähän sitten kurkkaamassa täällä arvonnan jälkeen että saan yhteystietonne mikäli olette voittaneet.
 
ARVONTA suoritetaan sunnuntaina 17.2 illan aikana. 
 
Voittona on jonkinlainen käsityöaiheinen paketti, mutta millainen, se on vielä mietinnässä :)